U trendu

Srbija sa Ε‘est bokserki na EP

BEOGRAD – Selektor ΕΎenske reprezentacije Srbije Marko TubiΔ‡ saopΕ‘tio je spisak bokserki, koje Δ‡e učestvovati na Evropskom prvenstvu u Budvi od 11. do 22. oktobra.

Na EP Δ‡e učestvovati Ε‘est reprezentativki Srbije, i to SneΕΎana Ε iljkoviΔ‡ (do 50 kg), Jelena ZekiΔ‡ (54 kg), Natalia Ε adrina (60 kg), Milena MatoviΔ‡ (63 kg), Jelena JanjiΔ‡ijeviΔ‡ (66 kg) i Aleksandra RapaiΔ‡ (70 kg).

Ε½enska reprezentacija Srbije odradila je u nekoliko etapa pripreme za EP. NaΕ‘a selekcija Δ‡e uoči EP odraditi pripremni kamp u Budvi od četvrtog do 11. oktobra.

„Na ovo sam se odlučio, jer sam siguran da imamo lepu buduΔ‡nost u ΕΎenskom boksu. Uvek Δ‡e se neko ljutiti, a neko biti zadovoljan. Imamo joΕ‘ nekoliko iskusnih devojaka, koje ovaj put nisam pozvao, ali moj stav je da Ε‘ansu trebaju da dobiju mlaΔ‘e. Neke od njih su na poslednja dva turnira u Poljskoj i Slovačkoj, kao i u Turskoj na Svetskom prvenstvu pokazale raskoΕ‘an talenat. Poljska i Bratislava su nam bili glavni testovi i veoma sam zadovoljan. Pripreme su uΕ‘le u zavrΕ‘nu fazu i mogu da kaΕΎem da jedva čekamo početak, a atmosfera je zaista vrhunska meΔ‘u devojkama“, rekao je TubiΔ‡, preneo je Bokserski savez Srbije (BS S).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

PoΕ‘alji komentar