U trendu

Srbija sa šest bokserki na EP

BEOGRAD – Selektor ženske reprezentacije Srbije Marko Tubić saopštio je spisak bokserki, koje će učestvovati na Evropskom prvenstvu u Budvi od 11. do 22. oktobra.

Na EP će učestvovati šest reprezentativki Srbije, i to Snežana Šiljković (do 50 kg), Jelena Zekić (54 kg), Natalia Šadrina (60 kg), Milena Matović (63 kg), Jelena Janjićijević (66 kg) i Aleksandra Rapaić (70 kg).

Ženska reprezentacija Srbije odradila je u nekoliko etapa pripreme za EP. Naša selekcija će uoči EP odraditi pripremni kamp u Budvi od četvrtog do 11. oktobra.

„Na ovo sam se odlučio, jer sam siguran da imamo lepu budućnost u ženskom boksu. Uvek će se neko ljutiti, a neko biti zadovoljan. Imamo još nekoliko iskusnih devojaka, koje ovaj put nisam pozvao, ali moj stav je da šansu trebaju da dobiju mlađe. Neke od njih su na poslednja dva turnira u Poljskoj i Slovačkoj, kao i u Turskoj na Svetskom prvenstvu pokazale raskošan talenat. Poljska i Bratislava su nam bili glavni testovi i veoma sam zadovoljan. Pripreme su ušle u završnu fazu i mogu da kažem da jedva čekamo početak, a atmosfera je zaista vrhunska među devojkama“, rekao je Tubić, preneo je Bokserski savez Srbije (BS S).

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar