U trendu

Srpski odbojkaši bezbedno sleteli u Istanbul

Srpski odbojkaši su dobro, raspoloženi su, svesni situacije na aerodromu u Istanbulu i strpljivo čekaju da napuste avion i prenoće u hotelu, rekao je tim menadžer Laslo Lukač.

„Kada smo sleteli odmah su nam rekli šta se desilo, u avion je ušao i jedan predstavnik naše ambasade i objasnio nam da treba da sačekamo. Momci su dobro, svesni su šta se dešava i mirno čekaju novu informaciju“, opisao je Lukač u SMS poruci iz Istanbula.

Srpski odbojkaši trebalo je nešto posle ponoći po srpskom vremenu da nastave put za Teheran, gde narednog vikenda igraju na turniru Svetske lige, ali pošto su otkazani svi letovi put će najverovatnije nastaviti sutra, odnosno, kad ponovo bude otvoren aerodrom.

Odbojkaška reprezentacija Srbije bezbedno je večeras sletela u Istanbul, a pošto su zbog terorističkog napada svi dalji letovi otkazani, prenoćiće na aerodromu u Turskoj, saopštio je večeras Odbojkaški savez Srbije.

Srpski tim dan kasnije krenuo je na mečeve Svetske lige u Iranu, pošto sinoć nisu mogli da polete iz Beograda zbog nevremena.

Srbija će u okviru III vikenda I divizije Svetske lige igrati u Teheranu od 1. do 3. jula sa Iranom, Argentinom i Italijom.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.