najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Stamenković: Možda se i vratim u Crvenu Zvezdu

Nekadašnji golman Crvene zvezde Saša Stamenković rekao je da ne veruje da bi mogao da odbije svoj bivši klub ako ga pozove.

Stamenković je posle četiri godine napustio azerbejdžanski Nefči, sa kojim je osvojio po dve titule i dva Kupa, i trenutno je slobodan igrač, prenose beogradski mediji.

Upravo zbog toga su se pojavile informacije da bi mogao da se vrati na stadion “Rajko Mitić”, posebno u slučaju da klub napusti Predrag Rajković, za kojeg se interesuju brojni klubovi.

“Video sam se sa trenerom Maksimovićem, ali nismo pričali na tu temu. Svi znaju šta mi Zvezda znači i da sam dovoljno ‘lud’ da dođem na prvi poziv. Ne znam kako bih mogao da odbijem Zvezdu”, naglasio je Stamenković.

Nedavno su se pojavile informacije da će Stamenković pojačati Šerif, ali do dogovora na kraju nije došlo.

“Sve je bilo dogovoreno, ali je negde zapelo. Izabrali su Bugarina i doživeli fijasko od Grenlanda. Verujem u sudbinu i znam da sam golmanski sazreo za ozbiljnu ekipu u Evropi. Ponude postoje, na meni je samo da pametno izaberem. Neću da žurim, jer prelazni rok tek počinje”, istakao je Stamenković.

Stamenković je istakao da je do rastanka sa Nefčijem moralo da dođe, zbog finansijske krize, al ii odluke kluba da se osloni na sopstvene snage.

“Nudili su mi da ostanem, ali za platu sa kojom bih mogao jedva da krpim kraj s krajem. Odluka da se forsiraju igrači iz Azerbejdžana nije loša, ali ona ima svoju cenu, videlo se to po rezultatu u Evropi. Od stranaca ostala su samo njih dvojica koji imaju ugovore”, rekao je Stamenković.

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike