najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

Supić: Ne smeta mi da budem rezerva u Zvezdi

Novi golman fudbalera Crvene zvezde Nemanja Supić rekao je danas da mu neće smetati da bude rezerva, pošto je najvažnije da taj klub osvaja trofeja.

“Malo je reći da sam presrećan jer je Zvezda bila i ostala fudbalska institucija. Ovo je veliki dan za mene i moju porodicu”, rekao je Supić novinarima na stadionu “Rajko Mitić”.

Supić je potpisao jednogodišnji ugovor sa Zvezdom i nosiće dres sa brojem 27.

On će se za mesto na golu boriti sa Damirom Kahrimanom, koji je postao prvi golman posle odlaska Predraga Rajkovića u Makabi iz Tel Aviva.

“Kada dolazite u Zvezdu, znate da je uvek jaka konkurencija. Ciljevi su jasni, to je osvajanje trofeja i svi bismo trebali da se podredimo tome. Branio ili ne, kolega koji bude bio na golu će uvek imati moju podršku i nemam problem da sedim i na tribinama zarad rezultata”, rekao je 33-godišnji golman.

Supić je dodao da se raduje što će ponovo igrati sa Aleksandrom Kataijem koji mu je bio saigrač i cimer tokom dve godine u novosadskoj Vojvodini.

Supić je osim Vojvodine, od domaćih klubova branio i u Čukaričkom, Javoru, Novom Pazaru i Voždovcu, odakle je i došao u Zvezdu.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike