U trendu

Teniser izgubio živce: Bacio reket 10 puta po terenu i besneo na sudiju (video)

Denis Šapovalov bio je jedan od favorita ovogodišnjeg Australijan opena, ali je morao da spakuje kofere već posle prvog kola.

Mađarski teniser Marton Fučović slavio je protiv 13. nosioca u četiri seta. Šapovalov je bio veoma nervozan tokom meča, a živci su mu u potpunosti popustili na završetku trećeg seta koji je izgubio rezultatom 6:1.

Besno je bacio reket na teren u nameri da ga polomi, a onda je ušao u raspravu sa sudijom. Bio je to čak deseti put da lomi reket pre sudijskog upozorenja.

„Ne kršim nikakva pravila. To je moj reket i mogu da radim šta god želim sa njim. O čemu ti pričaš, nisam ga polomio! Ako sam ga polomio, daj mi opomenu, 100 odsto je da nisam polomio reket. To je pogrešna odluka, radi svoj posao, čoveče“, besneo je Šapovalov.

Ipak, neće samo Šapovalov biti nesrećan zbog ovog poraza, već i jedan neimenovani kladioničar koji je uložio 4.200 dolara na to da će Denis osvojiti titulu u Melburnu, prenosi B92.

Da je pogodio, zaradio bi čak 263.400 dolara, ali ništa od toga. Zanimljivo je da je kvota na Kanađanina u meču sa Fučovićem bila 1,15, a na tenisera iz Mađarske čak 5,5