najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Tomić besan: Nisam video veći penal od ovoga

Trener Partizana Ivan Tomić bio je besan zbog sudjenja u današnjem porazu protiv Crvene zvezde, ali je čestitao svojim fudbalerima na igri, kao i protivničkim na trijumfu.

“Strašno mi je teško da pričam. Ne zbog poraza, čestitam Zvezdi na pobedi, a čestitam i mojim momcima na pristupu, odnosu, velikom broju prilika u poluvremenu”, rekao je vidno uzbudjeni Tomić televiziji Arena posle meča.

Partizanu nije dosudjen jedanaesterac u prvom poluvremenu posle kontakta Nemanje Mihajlovića i Marka Petkovića. Crno-belima nije priznat gol u drugom poluvremenu zbog ofsajda.

“Tih 20 godina (koliko Partizanu nije dosudjen penal u derbijima) deluje da će biti 50. Ne bih želeo da tražim alibi, nikada! Ovo je odluka na nivou da nisam video veći penal. Da me neko ne shvati pogrešno, poslednje što tražim je alibi. Uvek ću ja biti kriv za poraze, a igrači za pobede. Drugo, faul iz koga smo primili gol nije postojao, a lopta je posle pomerena sedam metara unapred”, rekao je Tomić.

“Mi se borimo, krvarimo, radimo, trudimo, da bismo kod nas doživeli ovako nešto. Da naglasim, ovo nema veze sa Crvenom zvezdom. Čestitam njihovim igračima, stručnom štabu, treberu na pobedi. Ovo nema veze sa njima”, rekao je Tomić.

(Beta)

1 komentar
  1. Miki

    Mladi trener koji ne shvata da greši u svojim procenama i učestvuje u pritiksanju sudija penalom. Da je u svetu Mihajlović ovako pao, dobio bi zbog simuliranja karton, a zbog neargumentovanog napadanja sudije trener suspenziju i kaznu. Šta će reći sledećeg kola kada se ekipa približi plejautu?

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike