U trendu

Tončev: Mitrović neće otići iz Niša ispod million evra

NIŠ – Predsednik Radničkog iz Niša Ivica Tončev potvrdio je da je Crvena zvezda zainteresovana za Stefana Mitrovića, ali je dodao da se pored šampiona Srbije za fudbalera niškog tima raspituju još cetiri kluba.

„Tačno je da je Zvezda zainteresovana za Mitrovića, ali pored šampiona Srbije za usluge našeg igrača se raspituju još četiri kluba. Ponude su ozbiljne, Upravni odbor će ih razmatrati, ali ono što mogu da kažem je da on neće otići iz Niša ispod cene od million evra. Takođe želim da naglasim da će Mitrović biti u Radničkom sve dok se ekipa takmiči u Evropi. Tek nakon toga hemo razmotriti sve ponude koje za njega pristižu svakodnevno“, rekao je Tončev, a prenosi zvanični sajt kluba.

Radnički će u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija igrati protiv Gzire sa Malte.

„Mi ih jesmo pobedili 2018. godine u kvalifikacijama za LE, ali to ne mora ništa da znači. U međuvremenu je jako puno novca uloženo u razvoj fudbala na Malti, tako da se tamo sada igra odličan fudbal. Uostalom, to su fudbaleri Gzire i pokazali kada su pre tri godine godine eliminisali Hajduk iz Splita. I zato moramo da budemo jako oprezni. U kvalifikacijama nema lakih protivnika. Ono što očekujem je da Radnički pruži svoj maksimum bez obzira na protivnika. Naš cilj je treća runda i da se tamo odmerimo sa nekim renomiranim rivalom“, naveo je Tončev.

Radnički gostuje na Malti u četvrtak 21. jula od 19 časova, a revanš u Nišu će se igrati 28. jula, takođe od 19 sati.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.