U trendu

Turnir u Beogradu u velikim problemima: Teniske zvezde otkazale učešće

Odbrojavanje za Srbija open koji će startovati 19. aprila polako se privodi kraju, ali iz Francuske stižu lože vesti. Naime, prema pisanju tamošnjih medija Gael Monfis neće zaigrati na pomenutom ATP turniru u Beogradu, a razlog je uporna povreda lista, od koje se još nije oporavio. Tu nevoljama nije kraj, i Dominik Tim je otkazao učešće zbog povrede.

Jedan od najvećih šoumena u tenisu Gael Monfis povredio se još na Australijan openu, kada je konferenciju za medije 8. februara napustio u suzama.

​Očekivalo se da se oporavi i da zaigra u Monte Karlu, gde je Novak Đoković senzacionalno eliminisan već u trećem kolu, ali se to nije dogodilo. Prema pisanju francuskih medija, Monfis po svemu sudeći neće biti spreman ni za Srbija open od 19. do 25. aprila.

Ali, tu nije kraj udarcima za pomenuti teniski turnir, koji se posle nekoliko godina konačno vratio u Beograd. Austrijanac Dominik Tim, koji je uz Noleta, trebalo da bude glavna zvezda, neće doputovati u srpsku prestonicu zbog problema sa kolenom.

„Nažalost, morao sam da odustanem od turnira. Kole me boli i moraću na pregled kod doktora. Nije veliki problem, ali moram da povedem računa. Zaista nisam dovoljno spreman da zaigram sledeće nedelje“, poručio je Tim.

Inače, pre Monfisa i Tima učešće na Srbija openu je otkazao i Stan Vavrinka.

Srbija open igra se od 19. do 25. aprila, a prvi favorit turnira je najbolji teniser sveta – Novak Đoković.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar