U Čukaričkom poštuju Metalac, ali idu po bodove

Pomoćni trener Čukaričkog Dragan Šarac i igrač tog tima Saša Jovanović ocenili su da njihov naredni protivnik u Super ligi Metalac ima kvalitetan tim, bez obzira na loše rezultate.

„Očekuje nas utakmica protiv ekipe koja je izgubila četiri meča zaredom i sada će probati da pobede u teškom periodu za njih. Mi ćemo se boriti do kraja, dok god postoji šansa da udjemo  plej-of. Njihova ekipa je sklop mladosti i iskustva, imaju dobre igrače, dobar tim, bez obrzira na loše rezultate. Krenuli smo sa minusom od 10 bodova i nije bilo lako, približili smo se na četiri do plej-ofa i daćemo maksimum dok postoji nada“, rekao je Šarac novinarima u Beogradu.

Sa novinarima je razgovarao Šarac jer je prvi trener Nenad Lalatović bio sa mladom reprezentacijom na takmičenju, ali će voditi ekipu na sutrašnjoj utakmici u Gornjem Milanovcu, koja počinje u 17.00.

Čukarički neće moći da računa na Asmira Kajevića, koji je suspendovan zbog kartona, dok je nastup Petra Bojića još neizvestan, jer je bio povredjen.

Fudbaler Saša Jovanović ocenio je da Metalac ima „dobru filozofiju igre“, odnosno da se ne brane već nadigravaju.

„Igraju kao većina ekipa u našoj ligi. Imaju dobar teren i imamo sve uslove za kvalitetan meč. Mi imamo svoj cilj: da osvojimo tri boda i svaka nam je utakmica bitna“, rekao je Jovanović.

Novinare je zanimalo kako su izgledali treninzi bez Lalatovića, na šta je igrač rekao da je tim radio po programu koji su dobili na vreme.

„Svako od nas, naravno, radi i zbog sebe najbolje što može u svakom trenutku. Šef kad je došao na trening izgledalo je kao da je bio sve vreme tu. Radili smo intenzivno i jako. Pauza je svima prijala i nadam se da će na kraju sezone biti zadovoljni svi u klubu“, rekao je on.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike