U trendu

Uroš Mrdaković potpisao ugovor sa Čukaričkim

BEOGRAD – Mladi fudbaler Uroš Mrdaković od danas je novi igrač Čukaričkog, pošto je potpisao trogodišnji stipendijski ugovor, saopštio je klub sa Banovog brda.

Momak, rođen u Beogradu 11. septembra 2004. godine, sin je nekadašnjeg fudbalera Miljana Mrdakovića, koji je nedavno izvršio samoubistvo.

Mrdaković igra na pozicijama ofanzivnog krila i napadača, a već je nastupao i za selekciju Srbije do 16 godina.

„Prvi utisci su zaista pozitivni, zadovoljan sam svime što sam video na stadionu na Banovom brdu. Poznajem nekoliko vršnjaka iz Čukarickog od ranije, neće biti problema da se uklopim, a sa novim klubom cu početi da treniram već u subotu“, rekao je Mrdaković za klupski sajt posle potpisivanja ugovora.

Uroš je karijeru počeo u Nišu, bio je član OFK Radnickog, sa kojim je u mladim kategorijama nagovestio ogroman potencijal.

„Potpisali smo stipendijski ugovor na tri godine sa Urošem, koji je trenutno kadet. Pratili smo ga u prethodnom periodu, procenili da ima kvalitet. Sada je sve na njemu, došao je u klub koji daje šansu mladim igracima da se razviju na najbolji mogući način. Čukarički je prepoznatljiv po tome što daje šansu talentovanim momcima, takav će slucaj biti i sa ovim momkom, koji je u OFK Radnickom iz Niša vec nagovestio potencijal“, rekao je Igor Matić, direktor Omladinske škole Čukaričkog.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.