U trendu

Zbog ovog je isključen? Ronaldo dobio crveni pa zaplakao (foto, video)

Kristijano Ronaldo u debiju za Juventus u Ligi šamipona dobio je crveni karton u 29. minutu na gostovanju u Valensiji.

https://www.instagram.com/p/Bn7F13iDIpn/?tagged=ronaldo

Ronaldo je bio u duelu sa Muriljom koji je pao. Portugalac je smatrao da štoper Valensije simulira pa ga je lagano dotaknuo po temenu. Međutim, sudija Feliks Brih mu je zbog toga pokazao direktni crveni karton! Nemac je čak išao da se konsultuje sa pomoćnim sudijom pre nego je odlučio da isključi Portugalca.

Fudbalska javnost se, međutim, pita, da li je ovaj potez bio zaista za crveni karton? Ronaldo je u karijeri mnogo puta izgubio živce, puno je puta zaslužio izravni crveni karton zbog svog ponašanja i reakcija, ali ovo teško da se može protumačiti kao nasilno ponašanje.

https://www.instagram.com/p/Bn7Ar2tgUD2/?tagged=ronaldo

Spornu odluku, koju je doneo isti onaj sudija koji nije svirao penal za Srbiju na Mundijalu u utakmici sa Švajcarskom i potom više nije sudio na velikoj sceni, demantuju i brojni videosnimci ‘incidenta’ na kojima se vidi da Ronaldo jedva dodiruje igrača Valensije po temenu. Nakon što je Brih izvadio crveni karton, Ronaldo je od šoka pao na travu, a čak su mu i oči zasuzile.

Portugalcu je ovo prvi crveni karton u 154. nastupu u Ligi šampiona.

Juventus je i bez njega slavio protiv španskog tima. Miralem Pjanić zabio je iz dva penala, u 45. i 51. minutu za 2-0 pobedu Stare dame u prvom kolu nove sezone Lige šampiona.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.