U trendu

Zdravković bolji od Stojanovskog na startu MMA lige Srbije

GORNJI MILANOVAC – Nova sezona u MMA ligi Srbije počela je u Gornjem Milanovcu, odličnim borbama u hali „Breza“, a prvo kolo obeležio je sjajan meč između Miljana Zdravkovića i Andreja Stojanovskog.

Slavio je Zdravković, član smederevskog „Sekutora“, koji je istakao da su mu utisci odlični jer je organizacija bila vrhunska, sa dosta kvalitetnih boraca.

„Odradio sam odličan meč, u skladu sa planom koji smo napravili. Znao sam da će protivnik želeti u parter, nisam imao ništa protiv s obzirom na to da znam kako radimo BJJ u Smederevu. Takođe, želeo sam da pokažem i ostale segmente borbe. Hvala MMA Savezu koji je prepoznao da bi trebalo da učestvujem na ovako velikoj priredbi, a hvala i mojim trenerima Goranu Ristiću i Stevanu Stevanoviću, kao i ostalim klubovima koji su pomogli u pripremama, BJJ Kaminjo iz Kragujevca, Rvačkom klubu Kragujevac i Sekutor akademiji iz Bg. Čekam sledećeg protivnika još motivisaniji“, istakao je Zdravković, a preneo MMA savez.

Zadovaljan viđenim bio je i Luka Nikolić, novi predsednik i pokretač lige i celog MMA Saveza Srbije.

„Zaista smo uživali u mečevima u Gornjem Milanovcu, ovo nam je motiv da radimo još bolje. Videli smo fantastične borce, fenomenalne mečeve. Žao mi je što nije bilo publike, ali se nadam da će već od drugog kola koje je na programu krajem juna ljudi uživo moći da prate MMA ligu Srbije“, rekao je Nikolić.

MMA liga Srbije imaće četiri kola, a u petom će najbolji srpski borci
ugostiti neku od inostranih reprezentacija.

Promoter takmičenja je legendarni košarkaš Igor Rakočević, koji uveliko trenira MMA.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.