U trendu

Žesus: Ponovo se smejem dok igram fudbal

LONDON – Napadač fudbalskog kluba Arsenal i reprezentacije Brazila Gabrijel Žesus izjavio je za ESPN iz domovine da se ponovo smeje dok igra fudbal, aludirajući na to da je zadovoljan prelaskom u londonski klub.

Žesus je na Emirejts stigao ovog leta iz Mančester sitija za sumu od 52,2 miliona evra, a na dve utakmice u Premijer ligi postigao je dva gola i upisao dve asistencije.

„Nakon svega sam završio igrajući više po krilu i u Mančester sitiju i u reprezentaciji, i posle Svetskog prvenstva sam čak mislio da ne mogu da igram kao devetka. Ali, promenio sam se, imam više samopouzdanja. I ponovo se smejem dok igram fudbal“, izjavio je Žesus za ESPN.

Brazilski fudbaler dodao je da voli što može da igra na više pozicija, ali da je u suštini klasičan napadač.

„Zapravo je to što mogu da igram na više pozicija blagoslov, ali ja sam zapravo devetka. Tu sam da završavam šanse, ali naravno i da pomognem timu. Dugo sam u glavi imao misao da nisam za to, da sam za krilo. Sada sam ponovo ono što sam nekada bio“, rekao je napadač Arsenala.

Pre dolaska u London Gabrijel Žesus nastupao je za Palmeiras i Mančester siti, a za reprezentaciju Brazila odigrao je 56 utakmica i postigao 19 golova.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar