U trendu

Zlatni srpski basketaši na prijemu u KŠ

BEOGRAD – Predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KS S) Predrag Danilović, potpredsednik za mušku košarku Nenad Krstić, generalni sekretar Zlatko Bolić i menadžer za 3×3 Dejan Đokić ugostili su danas basketaše Srbije, koji su pre tri dana u Gracu osvojili zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu.

Basketaši Srbije su pre nekoliko meseci osvojili zlato na SP u Antverpenu, a u Gracu su odbranili titulu evropskog šampiona.

„Kuću košarke danas su posetili treneri Marko Ždero i Danilo Lukić, kondicioni trener Aleksandar Milošević i fizioterapeut Stojan Subašić kao i igrači Dejan Majstorović, Strahinja Stojačić, Mihailo Vasić i Marko Branković. Danilović im je čestitao još jednom na svemu što su uradili za našu zemlju i košarku u Srbiji i naglasio da sada kao svetski i evropski prvaci imaju još veću odgovornost, da će biti uzor deci koja planiraju da se bave ovim sportom i poželeo im da nastave sa osvajanjem najsjajnijih odličja u kontinuitetu“, navodi se u saopštenju KS S.

Selektor srpski basketaša Marko Ždero se zahvalio u ime zlatne ekipe i dodao da se ovim rezultatima podiže 3×3 sport na još viši nivo, da se svakoga dana povećava broj izvanrednih ekipa i proširuje spisak potencijalnih reprezentativaca i da nema bojazni za budućnost ovog sporta u Srbiji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar