U trendu

Imlek: Samouslužne stanice za bicikle na još 2 lokacije u BG

BEOGRAD – Kompanija Imlek, u skladu sa vrednostima koje promoviše brend Balans+, nastavlja akciju postavljanja samouslužnih servisa za bicikle, a Beograd je ove godine, pored onih na Adi Ciganliji, dobio još dve servisne stanice na biciklističkoj stazi na Dunavskom keju.

Svi oni koji su jedva dočekali proleće kako bi uživali u vožnji bicikla, od sada će biti u prilici da provere ispravnost svog bicikla na Balans+ samouslužnoj servisnoj stanici, ali i da napumpaju gume i otklone eventualne kvarove, poručuju iz Imleka.

Reč je o biciklističkim stazama na Dunavskom keju i sportskom centru Milan Gale Muškatirović.

„Beograd je prošle godine dobio prve samouslužne servisne stanice za bicikle na Adi Ciganliji, pa smo ovu društveno odgovornu akciju u istom duhu nastavili i ovog aprila i odlučili da postavimo još dve stanice na biciklističkoj stazi na Dunavskom keju“, izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Kompanija Imlek na ovaj način dodatno motiviše sve one koji se bave fizičkom aktivnošću i vode zdrav život.

„Svesni smo da brz tempo života i stres loše utiču na kvalitet zdravlja i narušavaju balans koji je značajan za uspostavljanje ravnoteže u ishrani i životu, pa je zato Balans+ jogurt savršen izbor. Kao i do sada, trudićemo se da zdrave navike ostanu deo svakodnevnice naših potrošača a da prave vrednosti promovišemo kao jedine“, istakla je Malović.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.