U trendu

Specijalna ponuda Direktne Banke za auto kredite

BEOGRAD – Direktna Banka je i ove godine za Međunarodni Salon automobila u Beogradu pripremila specijalne uslove kreditiranja kupovine novih automobila.

Rec je o kreditima indeksiranim u evrima sa fiksnom kamatnom stopom, uz prilično olakšano podnošenje zahteva.

Procedura odobrenja kredita je jednostavna i brza, bez obaveze otvaranja tekućeg računa, kažu u Direktnoj Banci i dodaju da odgovor na zahtev klijent dobija u najkraćem mogućem roku.

“Direktna Banka je na ovogodišnjem Međunarodnom Salonu automobila pripremila posebnu ponudu kredita koji su indeksirani u evrima. Za ovu ponudu je karakteristično da je kamatna stopa fiskna”, rekao je za Tanjug direktor Odseka alternativnih kanala prodaje Direktne Banke Dušan Divljanović.

Objasnio je da za zahtev za kredit nije potreban prenos zarade, takođe kredit se uzima bez troškova održavanja kreditne partije, bez zaloge na vozila za sve iznose kredita, kao i bez obaveze Kasko osiguranja.

Divljanović je istakao ponudu za kredite u evrima sa periodom otplate do 60 meseci i fisknom kamatnom stopom od 3,28 odsto.

“Pozvao bih sve zainteresovane da nas za vreme trajanja Međunarodnog Salona automobila posete na našem štadu u Hali 4 ili u nekoj od naših 47 ekspozitura širom Srbije, gde ponuda važi do 30. juna”, kaže Divljanović na štandu Direktne Banke čiji službenici su već danas primili prve zahteve za odobravanje kredita.

Napomenuo je i da je podnošenje zahteva za kredit prilično jednostavno.

“Potrebna je samo važeća lična karta, a što se tiče odgovora on stiže u najkraćem mogućem roku”, navodi Divljanović.

Specijalnu ponudu Direktne Banke posetioci Beogradskog sajma mogu da iskoriste do 31. marta do kada traje Međunarodni Salon automobila, a građani mogu da iskoriste tu promotivnu ponudu u naredna tri meseca u svim ekspoziturama Direktne Banke u Srbiji.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.