U trendu

Vojvodjanska banka dodelila automobil pobedniku takmičenja Nagradna Fiesta

Vojvodjanska banka dodelila je danas automobil klijentu Zoranu Stojčevskom iz Beograda koji je pobedio na njenom takmičenju „Nagradna Fiesta“, ostvarivši najveći broj transakcija.

Svi korisnici koji su Visa ili Mastercard kreditnim karticama Vojvodjanske banke plaćali iznose veće od 2.000 dinara učestovali su u takmičenju od 1. novembra do 31. decembra 2018.

Član Izvršnog odbora Vojvodjanske banke Nenad Bungin rekao je da je u takmičenju „Nagradna Fiesta“ učestvovalo više od 21.000 klijenata.

„Prioritet u radu Vojvodjanske banke je zadovoljstvo naših klijenata i adekvatno sagledavanje njihovih potreba. To je nešto čime se uvek rukovodimo“, kazao je on.

Bungin je ocenio da će integracija Vojvodjanske i OTP banke klijentima omogućiti širu mrežu filijala, bolji servis i efikasnije zadovoljenje bankarskih usluga.

„Usmerenost ka klijentima ostaje naš fokus i u daljem poslovanju“, dodao je Bungin.

Drugu nagradu, IKEA vaučer za opremanje stana u iznosu od 3.000 evra dobio je klijent Vojvodjanske banke Stanče Rakić iz Niša, a treću, Kontiki vaučer za putovanje po izboru u iznosu od 2.500 evra osvojio je Luka Djordjević iz Beograda.

Osim dobitnika glavnih nagrada, još 100 klijenata Vojvodjanske banke koji su učestvovali u takmičenju „Nagradna Fiesta“ osvojilo je vaučere za kupovinu u Merkator S supermarketima od po 10.000 dinara.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.