U trendu

Aleksić: Ministarka Obradović potvrdila da je vlasnik dela imanja u Gakovu

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas da je ministarka državne uprave i lokalne samouprave Marija Obradović potvrdila da je vlasnica dela imanja nekadašnje zadruge Graničar u Gakovu, na kojoj je nadjena laboratorija marihuane.

U saopštenju koje je prosledila Narodna stranka, navodi se da je Obradović to potvrdila na današnjem ročištu održanom po njenoj tužbi protiv Aleksića, pokrenutoj zbog njegovih reči o „aferi Gakovo“.

„Svi koji su danas saslušani, i Marija Obradović i Ivan Bojović i Stefan Videkanjić, su rekli da imaju vlasničkog udela. Zanimljivo je da ministarka Obradović nije uopšte reagovala na ranije objave i prozivke drugih političara koji pominju afere u Gakovu, ali jeste tužila mene“, rekao je Aleksić u saopštenju koje je prosledila njegova stranka.

Potpredsednik Narodne stranke je naveo da je ministarka Obradović tokom ročišta kritikovala pravosudni sistem u Srbiji žaleći se na neefikasnost suda.

„Nijedno ročište nije odloženo zbog mene i mojih advokata, već zato što se Obradović sa svojim timom nije pojavila“, istakao je Aleksić.

Laboratorija marihuane je na imanju nekadašnje zadruge Graničar u Gakovu nadjena krajem marta ove godine, uhapšene su tri osobe, a zaplenjeno je više od 2.000 stabljika marihuane.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.