U trendu

Detalji pogibije mladog para u Nemačkoj: Išli da traže stan pa nastradali

U saobraćajnoj nesreći u blizini Frankfurta u Nemačkoj, život je izgubilo dvoje državljana Srbije, Medina Bjelak (22), iz okoline Brodareva, i njen verenik Alen Kučević (24), iz Prijepolja. Nesreća se dogodila kada se policijski automobil direktno zakucao u vozilo u kojem se nalazio par.

Grad na Limu potresla je vest da je dvoje mladih ljudi poginulo u Nemačkoj. Medina Bjelak odmalena je živela u dijaspori sa roditeljima, mlađim bratom i sestrom u okolini Frankfurta, dok je Alen otišao pre četiri godine da radi kao građevinac, i živeo je sa bratom nekoliko kilometara dalje od nje. Poslednjih nekoliko godina mladi par je bio u vezi, a za početak avgusta bila je zakazana velika svadba u Prijepolju.

Rodbina nastradale devojke kaže da su njih dvoje poslednji put bili u rodnom gradu početkom godine, kada su svoju ljubav rešili da krunišu brakom i zakazali venčanje.

– Planirali su nakon svadbe, koja je bila zakazana za leto u rodnom gradu, da se vrate u Nemačku i da tu zasnuju porodicu. Smrt ih je stigla dok su išli da gledaju stan u Lengenu, kod Franfurta – rekao je za „Novosti“ blizak rođak nastradale devojke.

On dodaje i da je odmah nakon nezgode, tim putem, vraćajući se sa posla, naišao Medinin otac, Ibrahim sa kolegom i kada je video zastoj na magistrali ne znajući da mu je tu ćerka nastradala, prošao je sporednim putem do stana.

Vreme i mesto sahrane nastradalog para još nije poznato.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.