U trendu

Filmska potera u Novom Sadu: Policija pronašla otetog muškarca, uhapšeni osumnjičeni (foto)

Novosadska policija pronašla je otetog muškarca nakon što je zbog navodne otmice naložena blokada celog grada. Brzom i efikasnom akcijom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu sprečen je pokušaj otmice 41-godišnjeg muškarca, a zbog sumnje da su hteli da izvrše ovo krivično delo uhapšeni su N.S. (1978) i B.B. (1966).

Oni su, kako je saopštio MUP, na uglu ulica Kornelija Stankovića i Janka Čelika, uz upotrebu fizičke sile, ubacili otetog muškarca u automobil marke „audi“ i uputili se ka Sremskoj Kamenici.

Na putu ih je, međutim, presrela policija i odmah uhapsila dvojicu otmičara. N.S. i B.B. će u zakonskom roku biti privedeni nadležnom tužiocu.

Tokom policijske akcije, veliki deo Novog Sada bio je blokiran, a otmičari su uhapseni nakon „filmske potere“.

U saopštenju se ističe da je direktor policije Vladimir Rebić pohvalio je pripadnike novosadske policije zbog brze akcije. „Policijski službenici pokazali su izuzetno požrtvovanje i na tome sam im veoma zahvalan. Ovo je pravi primer efikasnog reagovanja policije, koja je pokazala odlučnost i brzinu, kao i to da građanima mogu da garantuju punu bezbednost. Čestitam svim policijskim službenicima koji su učestvovali u ovoj akciji“, rekao je Rebić.

/ #NSulice /Hapšenje otmičara na Mišeluku

Gepostet von Nsuzivo.rs am Montag, 22. Mai 2017

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)