U trendu

Horor u Pančevu: Muškarac izbo bivšu suprugu na autobuskoj stanici

Muškarac iz Pančeva pokušao je danas da ubije bivšu suprugu u centru tog grada naočigled prolaznika, nakon čega je uhapšen.

Žena je izbodena ispred Autobuske stanice u Pančevu, a napadač je pokušao da pobegne, ali je uhapšen, potvrđeno je „Blicu“ u pančevačkoj Hitnoj pomoći.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su P. M. (1955) iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da je danas na glavnoj autobuskoj stanici u Pančevu oštrim predmetom naneo povrede šezdesetogodišnjoj ženi, inače bivšoj supruzi.

Prema nezvaničnim informacijama koje su preneli, domaći mediji, žena je od posledica povreda preminula u pančevačkoj bolnici. Imala 15 uboda, a povređena su joj oba plućna krila, vrat i leđa.

Mediji prenose da je bračni par već duže u narušenim odnosima i u toku je njihova brakorazvodna parnica, a Petar je tokom maja čak i prijavljivao nestanak supruge u pokušaju da dođe do nje.

Policajci su mu još tada izrekli meru zabrane komuniciranja, ali po svemu sudeći razbesnelog Petra ništa nije odvratilo od potrage za bivšom suprugom. Po rečima očevidaca nesrećnoj ženi danas se prikrao sa leđa i nasrnuo na nju nožem na prepunoj autobuskoj stanici.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.