U trendu

Jezivi detalji zločina: „Ubila sam majku, žao mi je što nisam stigla da je zapalim“

Gordana Petrović iz sela Kočetin u blizini Žabara uhapšena je zbog sumnje da je ubila majku Nadeždu (80). Telo nesrećne starice sa krvavom glavom, koje je bilo potpuno nago, nađeno je na putu u blizini sela.

Stravično ubistvo otkriveno je u nedelju u ranim jutarnjim časovima, kada je jedan meštanin naišao na leš starice.

– Nadeždi je bila krvava glava, a bila je i potpuno gola. Za sada se sumnja da je Gordana majku ugušila, a onda svukla. Dežurni tužilac je naložio obdukciju tela starice, pa će se utvrditi kako su nastale povrede. Gordana je uhapšena i određeno joj je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedena u požarevačko Više tužilaštvo – rekao je za domaće medije izvor iz istrage.

Navodno, majka i kćerka su imale porodične probleme.

– Meštani su ispričali da su se one svakodnevno svađale i pričale loše jedna o drugoj. Navodno, ćerka je sumnjala da joj se majka bavi vlaškom magijom, pa se veruje da je to motiv ubistva – ispričao je neimenovani izvor.

Ružica Vodesković, rođena sestra ubijene Nadežde, rekla je da je Gordana duže vreme terorisala majku.

– Svima je zabranila da se druže sa njom. Maltretirala je i pretila da će je ubiti. Sve joj je oterala od kuće. Telo ko od majke rođeno pronašao je komšija koji je krenuo u prodavnicu, na 15 metara od Nadeždine kapije. Mislio je da je neko bacio kožu od životinje. Tek kada se približio, shvatio je da je to telo žene – priča Ružica.

Prema njenim rečima, Gordana je nakon monstruoznog ubistva pobegla kod komšije.

– Policija je uhapsila i, kako sam saznala, sve je priznala. Rekla je: „Ubila sam je, žao mi je što nisam stigla da je zapalim.“ Jadna moja sestra, ubila je ko da je nije rodila. Pominju crnu magiju. Ako se iko bavio crnom magijom, to je Gordana. Ona je zlo. Nadam se da će ostati u zatvoru jer, ako je puste, ona će celo selo zapaliti – priča sestra ubijene žene.

Dodala je i da Gordana ima kćerke i unuke, ali ona nije bila u dobrim odnosima sa njima.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.