U trendu

NFL zvezdi preti preko 50 godina zatvora zbog ubistva Srpkinje (video)

Igraču američkog fudbala Henriju Ragsu (22) preti 50-godišnja zatvorska kazna zbog uzrokovanja saobraćajne nesreće sa smrtnim posledicama tokom prebrze vožnje pod uticajem alkohola.

Policija je objavila da je Rags, kog je prošle godine klub Las Vegas Rajders izabrao kao 12. u prvom krugu drafta, prošle nedelje u utorak oko 3:40 ujutro vozio brzinom od čak 251 kilometar na sat, i to s 1.61 promilom alkohola u krvi u takvom stanju uzrokovao frontalni sudar s drugim vozilom u kojemu je poginula 23-godišnja putnica. Nesrećna devojka bila je Tina Tintor poreklom iz Srbije, a u nesreći su poginula i njena dva psa jer se njena Tojota zapalila odmah nakon sudara pa im nije bilo spasa.

Klub ga je otpustio

U nesreći je teško povređena i Ragsova devojka koja je bila s njim u automobilu, a kod sportiste je pronađen i napunjen pištolj. Rahdersi su ga odmah otpustili.

Rags je uhapšen na mestu nesreće i odveden u pritvor, a juče je protiv njega podignuta optužnica, i to po pet tačaka.  Najveća kazna preti mu za ubistvo devojke i njenog psa, a ako ga se proglasi krivim po svim tačkama optužnice, Rags bi mogao da dobije kaznu od preko 50 godina zatvora. Saslušanje je zakazano za decembar.

Rags je i ranije često znao da divlja za volanom. Nakon ove nesreće pojavio se i snimak iz 2020. godine, kada ga je devojka koja je u tom trenutku bila u automobilu s njim molila da uspori.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar