U trendu

Penzionerka koja je upucala investitora pokušala samoubistvo u zatvoru

Stojanka Stojanović (70) koja je u septembru u Beogradu ubila investitora Zorana Trifunovića pokušala samoubistvo u zatvoru.

Prema navodima beogradskih medija, ona je pokušala da prereže vene plastičnom čašom, ali u tome nije uspela. Prevezena je, sa lakšim povredama, iz zgrade Centralnog zatvora u zatvorsku bolnicu.

U međuvremenu oglasila se i Upravi za izvršenje krivičnih sankcija iz koje je Tanjugu rečeno da Stojanka Stojanović (70) nije sinoć isekla vene u ćeliji okružnog zatvora u Beogradu, kako su to preneli pojedini mediji, ističući da ona ni u jednom trenutku nije bila životno ugrožena.

„Ona je juče popodne juče popodne plastičnom časom nanela je sebi ogrebotine i crvenilo po rukama. Nije ni u jednom trenutku bila životno ugrožena“, precizirali su u Upravi.

Dodali su da je Stojanovićeva prebačena u Specijalnu zatvorsku bolnicu i pod nadzorom je lekara. Stojanovićeva je osumnjičena za ubistvo beogradskog investitora Zorana Trifunovića (59) u septembru ove godine.

Pod istragom je zbog krivičnih dela ubistvo i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Do ubistva je došlo u Bulevaru kralja Aleksandra, na teritoriji opštine Zvezdara 2. septembra. Mediji su tada preneli da je protiv Trifunovića vodjeno više postupaka zbog falsifikovanja isprava, gradnje bez građevinske dozvole, prinuda, iznuda, ali da on ipak nije nikada osuđivan.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.