U trendu

Slavica Đukić Dejanović doživela potres mozga, ne seća se nesreće

Potopredsednica SPS Slavica Đukić Dejanović doživela je danas dve saobraćajne nesreće. Prva saobraćajna nezgoda se dogodila na samom ulazu u Vranje gde je prisustvovala predizbornom mitingu Aleksandra Vučića, a druga u kojem je automobil u kojem je bila potpuno uništen, dogodila se u povratku kroz Grdeličku klisuru.

Prema prvim informacijama, ministarka bez portfelja ima povrede glave i ramena, odnosno ključne kosti, i zbog toga je odmah upućena na hitnu dijagnostiku i opservaciju u niškom kliničkom centru.

Povređen je i njen vozač. Njih dvoje nisu životno ugroženi, prenose „Novosti“. Slavica Đukić se ne seća ničega, sumnja se na lakši potres mozga, a postoje i povrede grudnog koša.

Nesreća se dogodila u Grdeličkoj klisuri na kilometar i po od motela „Predejane“. Automobil je u udesu potpuno uništen, a do udesa je došlo jer je pukla guma na automobilu, koji je zato skrenuo sa svog pravca i udario u kamion koji je dolazio iz suprotnog smera od Niša ka Vranju.

Direktor Kliničkog centra u Nišu dr Zoran Radovanović kaže da je Slavica Đukić Dejanović na pretragama i ispitivanjima skenerom.

– Nema unutrašnjih krvarenja, u stabilnom je stanju, komunicira sa medicinskim osobljem. Ima povrede ramena i ključne kosti i nije životno ugrožena. Uplašena je ali je to i normalno s obzirom na okolnosti u saobraćajnoj nesreći.

Vozač J. P. (28) nema vidljivih povreda, ali je na pretragama kako bi se proverilo da nema neke unutrašnje povrede.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.