U trendu

Snažna eksplozija automobila u Ljutice Bogdana, meta dečko voditeljke – zbog veza sa kriminalom?

U Beogradu je u ulici Ljutice Bogdana ispred zgrade broj dva eksplodirao automobil, a od siline eksplozije na toj i susednim zgradama popucala su stakla.

Kako su agenciji Beta rekli očevidci, automobil je eksplodirao na parkingu oko 8.30 sati, a povređenih nije bilo.

„Bilo je strašno, šteta je ogromna, sva stakla na prozorima su pucala“, rekla je stanarka zgrade u Ulici Ljutice Bogdana.

U policiji Agenciji Beta nisu mogli da daju više detalja, a uviđaj je u toku.

U Hitnoj pomoći su naveli da su uzakazli pomoć samo jednoj ženi zbog pretrpljenog šoka.

(Tanjug, Beta)

Novosti: Eksplodirao auto voditeljke TV Pink

U ulici Ljutice Bogdana 2 jutros oko 8.40 sati eksplodirao je automobil, tom prilikom nije bilo povređenih, a „Novosti“ saznaju da je u pitanju automobil voditeljke Pinka Dušice Jakovljević.

Na području Autokomande jutros začula se snažna eksplozija, a prema informacijama Tanjuga s lica mesta džip, koji je eksplodirao u blizni vrtića „Duga“, u potpunosti je uništen.

Povređenih nije bilo.

Automobil je eksplodirao na parkingu ispred stambene zgrade u neposrednoj blizini stadiona Crvene zvezde.

Ima oštećenja i na drugim kolima a popucali su prozori na okolnim zgradama.

Mediji: Meta bio dečko voditeljke, veze sa kriminalom

Džip koji je jutros eksplodirao nedaleko od stadiona Crvene zvezde u vlasništvu je Beograđanina Dragana Milića, a tokom poslednjih meseci vozili su ga voditeljka TV Pink Dušica Jakovljević i njen dečko Jovica Aleksić, piši beogradski mediji, navodeći da se veruje da je meta bio Aleksić.

Aleksić se dovodi u vezu sa kriminalnim poslovima, piše „Blic“, dodajući da se on na neko vreme zbog neraščišćenih računa sklonio iz zemlje i zbog toga se sumnja da mu je ovo bilo upozorenje.

Kako piše list, Aleksić je od ranije poznat policiji i svojevremeno je bio i na spisku bezbednosno interesantnih osoba kojima je bio zabranjen ulazak u Srbiju.

I „Kurir“ piše da je, prema nezvaničnim saznanjima, Aleksić bio meta napada i da je on kum Dragana Trišića Triše, koji je ubijen u martu ove godine, u Žarkovu.

Voditeljka je posle eksplozije izjavila da joj je teško i da ne zna šta se dešava.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.