U trendu

Šok u slučaju „naplatna rampa“: Našu šampionku napao prvak Srbije na 400m! (video)

Snimak koji je u nedelju obišao sve mreže a tiče se napada dvojice muškaraca na srpsku šampionku u bacanju koplja Tatjanu Mitrović-Jelaču dobio je iznenađujući nastavak.

Jelača je, da podsetimo, u nedelju na Fejsbuk stranici okačila video snimak na kojem se vidi kako dva razjarena muškarca napadaju auto u kojem je bila sa mužem.

Ispostavilo se, kako saznaje Blic, da je mlađi muškarac niko drugi do Marko Jevremović, prvak Srbije na 400 metara!

Dvojica napadača, kako se ispostavlja, otac i sin, napali su Jelačin auto otkinuvši oba retrovizora, a scene su asocirale na one iz akcionih filmova sa krvavom završnicom.

Ovim putem pozvala bih sve sportiste i prijatelje da budu primer drugima, da primene samokontrolu u ovakvim stresnim situacijama i pozovu policiju. Ova lica su pobegla sa mesta zlocina, gde su nam pretili zivotima, a policija trenutno obavlja svoj posao.STOP NASILjU!

Gepostet von Tatjana Mirković -Jelača am Sonntag, 11. Juni 2017

Ovde na sreću nije bilo krvi, ali postoje očito dve strane priče, jer Jevremović priča za Blic da je Jelačin muž kriv za sukob.

„Ja sam na snimku. To svi znaju, i ja trenutno pripremam saopštenje za javnost koji ću objaviti popodne, posle konsultacija sa advokatom. Zahvalan sam medijima što žele da čuju i drugu stranu, jer po objavljanom snimku, moj otac i ja ispadamo nasilnici, a oni žrtve. Istina je da je Tatjanin muž prethodno nama ugrozio bezbednost na auto-putu“, kaže Marko za Blic.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.