U trendu

Stanica MOL posle „posete“navijača Hajduka normalno radi

BEOGRAD – Povodom incidenta koji se tokom prethodne noći desio na benzinskoj stanici kompanije MOL Serbia u Vrčinu, gde se zaustavila grupa navijača sa obeležjima Fudbalskog kluba Hajduk Split na putu ka Bugarskoj, ova kompanija je izdala saopštenje u kome navodi da servisna stanica u Vrčinu je u potpunosti vraćena u funkciju i dostupna je za sve korisnike.

„Ovom prilikom učinjena je manja materijalna šteta na objektu, u vidu polomljenih stakala i ispisanih grafita na samoj servisnoj stanici, kao i krađa veće količine alkoholnih pića i drugih proizvoda“, navodi se u saopštenju MOL-a.

Zaposleni su, kaže se u saopštenju, doživeli neprijatnost jer se grupa navijača ponašala nasilnički, ali niko od ljudi koji su u tim trenucima bili na servisnoj stanici nije povređen.

„Treba napomenuti i da su se zaposleni ponašali profesionalno i u skladu sa internim upustvima za ovakve situacije, što je doprinelo da ne dođe do većih incidenata na licu mesta“.

Nadležni organi su odmah obavešetni i istraga je još uvek u toku, a kako se dodaje u saopštenum, servisna stanica u Vrčinu je u potpunosti vraćena u funkciju i dostupna je za sve korisnike.

Kako je jutros izvestio RTS sa lica mesta grupa od oko 200 navijača su za sobom ostavili grafite sa znakm Torcide, ali i ustaškim simbolima.

Reporeter RTS-a preneo je svedočenje očevidaca koji su naveli da je divljanje navijača nastavljeno i na auto-putu gde su zaustavljali saobraćaj i fotografisali se sa ustaškim simbolima.

(Tanjug)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.