U trendu

Subotica: Priveden osumnjičeni za razbijanje stakla na kapiji Panon televizije

Policija u Subotici privela je mladića (24) iz tog grada osumnjičenog da je razbio stakla na kapiji Panon televizije, i odredjeno mu je zadržavanje do 24 sata.

Kako je javila RTS pozivajući se na informacije iz subotičke policije, protiv osumnjičenog će biti podneta prekršajna prijava za nepristojno, drsko i bezobzirno ponašanje, i biće u skraćenom postupku priveden sudiji za prekršaje.

O dogadjaju je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Subotici, koje se izjasnilo da postoje elementi krivičnog dela uništenja i oštećenja tudje stvari koje se goni po privatnoj tužbi.

Udruženje novinara Srbije (UNS) i Nezavino udruženje novinara Srbije (NUNS) pozvala su danas nadležne institucije da u najkraćem roku pronadju počinioca koji je u noći subote na nedelju razbio stakla na zgradi madjarske medijske kuće u Subotici

Kako je povodom tog dogadjaja saopštila RTV Panon nepoznati muškarac je tokom noći nekoliko puta udario nogom u ulazna vrata pri čemu je naneta velika materijalna šteta, u zgradi u kojoj se nalaze i Subotički madjarski radio i subotička redakcija dnevnog lista „Madjar So“ i nedeljnika „Het Nap“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.