U trendu

Tri povrede u udesima, nađen automobil u kanalu

Na beogradskim ulicama protekle noći dogodile su se tri saobraćajne nesreće u kojima su lakše povređene tri osobe, rečeno je u Hitnoj pomoći.

„Jutros u 6.51 u Ustaničkoj ulici lakše je povređena žena (46). Ona je prevezena u Urgentni centar“, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je dodala da su dvojica muškaraca (35 i 44) lakše povređena u udesima u Karađorđevoj ulici (Savski venac) i na putu od aerodroma ka Surčinu.

Macura je navela da je Hitna pomoć intervenisala 94 puta od čega je 17 intervencija bilo na javnom mestu, a za savet i pomoć obraćali su se najviše oboleli od hroničnih bolesti.

Još jedan muškarac (44) povređen je u 20.16 časova u saobraćajnoj nesreći na putu od aerodroma Nikola Tesla ka Surčinskom putu, i prebačen u Kliničko-bolnički centar Zemun.

Na putu od naselja Busija ka Novoj Pazovi, noćas oko 03.20 časova jedan prolaznik je primetio automobil u kanalu, a na lice mesta su upućeni pripadnici policije, vatrogasne ekipe i ekipe Hitne pomoći, ali tom prilikom nisu zatečene eventualne žrtve.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 94 puta, od kojih 17 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali hipertoničeri, astmatičari, neurološki i srčani bolesnici.

U Beogradu je juče zabeleženo 10 saobraćajnih nesreća, u kojima nije bilo teže povređenih, a Hitna pomoć je intervenisala 133 puta, od kojih 37 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Tanjug, Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.