U trendu

Užasna tragedija: Muž bivše teniserke ubio njihovu decu dok su spavala

Pre četiri dana, Stefani Ris, bivša američka profesionalna teniserka, doživela je ogromnu tragediju koju je nagovestio jedan telefonski poziv. Njena deca, Harison (15) i Šelbi (13) tog dana se nisu pojavili u školi.

Gepostet von Stephanie Reece am Donnerstag, 26. Juli 2018

Deca, kao ni bivši suprug Majkl Han (50), nisu joj se javljali na telefon. Otišla je do kuće bivšeg muža u Zajonsvilu u američkoj državi Indijani, međutim tamo je naišla na zaključana vrata i niko se nije odazivao. Stefani je imala osećaj da se nešto dogodilo i odmah je pozvala policiju.

Policija je u kuću bivšeg supruga provalila oko 10.30 sati ujutru. Ono što su zatekli ledi krv u žilama. Ćerka i sin ležali su u krevetu s prostrelnim ranama, a nedaleko od njih se nalazilo telo njihovog oca koji je sebi život oduzeo vatrenim oružjem. Policija veruje da je Han ubio decu dok su spavali pre nego što je pucao u sebe.

– Ne mogu da zamislim da nekome oduzmem život, a kamoli da ubijem svoju decu. Nečuveno, neko nije bio sasvim pri sebi kada je povukao okidač – kazao je načelnik policije okruga Bune, Majk Nilsen.

Gepostet von Stephanie Reece am Freitag, 10. Januar 2014

Niko od suseda nije čuo pucnjavu pa je još uvek nejasno kada se krvoproliće tačno dogodilo.

– Pokušaćemo da saznamo leže li motivi za zločin u porodičnoj prošlosti ili razvodu. Želimo da otkrijemo šta se tačno dogodilo – rekao je Nielsen.

Načelnik policije tvrdi da je par imao prijateljski odnos i dodaje da je razvod bio relativno prijateljski.

– Nije se dogodilo ništa što bi ukazivalo na ovakav razvoj događaja. Razvod je bio u novembru 2017. godine i hteli su decu što manje mešaju u celi proces. Možda nikada nećemo saznati zašto je on ubio svoju decu – rekao je Nilsen.

Stefani je decembru podnela zahtev u kojem je tražila da se Hanu skrati vreme koje provodi s decom. Osim toga, Risova je tražila da se njenom bivšem suprugu svakog meseca proverava nivo alkohola u krvi. On je na taj zahtev kasnije i pristao.

Risova se u avgustu požalila i da je Han prestao da plaća alimentaciju.

– Ovo je velika tragedija za celu zajednicu. Strašno je kakvu scenu su moji policajci morali da vide kada su ušli u kuću. Scena koju su zatekli pratiće ih ceo život – izjavio je Nilsen. Policija istražuje motiv, a sahrana je zakazana za četvrtak.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.