U trendu

Aleksić (Narodna stranka): Izborni uslovi svakodnevno sve gori

Prvi potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je danas da režim do kraja oktobra nije „ni za milimetar“ popravio politički ambijent i izborne uslove, pre svega u oblasti medija, i pozvao gradjane na bojkot kao „jedini način borbe za delegitimizaciju vlasti“.

Kako je prenela Narodna stranka, Aleksić je u Ćupriji, gde je razgovarao sa gradjanima, ocenio da se izborni uslovi u Srbiji „svakodnevno pogoršavaju“.

„Onima koji iz njima znanih razloga žele da izadju na Vučićeve lažne izbore na proleće 2020. godine, poručujem da jedva čekam da vidim kakav će mu ‘strašan udarac’ zadati svojim izbornim rezultatima pod ovakvim uslovima, a Savez za Srbiju i Narodna stranka će se bojkotovanjem sistema boriti sa gradjanima kojima je dosta ponižavanja, pritisaka, gaženja dostojanstva i bahatosti“, naveo je Aleksić.

On je ocenio da je Ćuprija „pravi primer bahatosti naprednjačkog režima“.

„Posle mnogobrojnih reakcija javnosti na to što su naprednjački jurišnici Aleksandar Martinović i Vladimir Orlić kao lažni predavači u Višoj školi u Ćupriji ostavili bez posla devet žena, oni i dalje nemaju nameru da se toga postide i da ne primaju plate koje nisu zaslužili i zaradili, nego su ih nekome oteli, a škola smanjuje broj zaposlenih jer nema dovoljno novca da isplati zarade“, naveo je Aleksić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.