U trendu

Bastać postavio Vesiću pitanja uz poruku da bi najbolje bilo da počne da sprema odgovore

Funkcioner Stranke slobode i pravde i predsednik opštine Stari grad Marko Bastać uputio je danas pitanja zameniku gradonačelnika Beograda Goranu Vesiću i naglasio da bi „najbolje bilo da odgovore na ta pitanja počne da sprema odmah“, jer će, kako je kazao, „istražni organi prvo njega pitati“.

„Kada ćeš da pokažeš sve knjige nadzora koje štite sve ove tvoje besmislene, preskupe i štetne radove u Beogradu? Kada ćeš da nam kažeš čija je firma preko koje si nabavio kocke na Trgu Republike? I kada ćeš da podneseš ostavku?“, upitao je Bastać.

Bastać je na konferenciji za novinare u ulici Kraljice Marije, kazao da je u toj i u okolnim ulicama „već mesecima pakao za sve ljude“ koji tu žive ovde.

„Domaćinstva nemaju vodu, ne postoje trotoari, preduzetnici razmišljaju da naprave svoje objekte. Sve to, jer je samo desetak metara odavde pukla cev koja je potopila jedan deo grada“, naglasio je on.

Bastać je rekao da su funkcioneri te stranke danas pre podne odneli sa Trga Republike 28 kocki i ostavili ih ispred zgrade predsedništva, kako je kazao, predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Dodao je da su još 28 kocki odneli Vesiću.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    Ja bi pitao ovog gospodina a kada ce on svojim sluzbenicima u opstini reci da svoj posao odradjuju bezprekorno prema gradjanima? Pre izvesnog vremena sam dolazio u maticni ured da bi jzvadi izvod drzavljanstva cetiri puta svaki put mi je u kancalariji broj 1 odgovoreno da cu morati da cekam oko 11 meseci dok oni to provere. Slucajno sam otiso u sobu broj 3 gospodja je na kompjutero proverila dali je predmet dosao iz mup-a i kad se uverila odmah mi je sve uradila. Dakle dragi gospodine mani se kocki i vati se posla da bi gradjani bili na vreme usluzeni.

Napišite komentar