U trendu

Boško Obradović ponovo izabran za predsednika Dveri

Dosadašnji predsednik Dveri Boško Obradović obavljaće tu funkciju i u novom četvorogodišnjem mandatu, odlučeno je danas na Izbornoj skupštini pokreta održanoj u Beogradu.

Kako je saopšteno iz tog pokreta, izabran je i novi sastav Glavnog odbora Dveri koga čini 120 članova a u nastavku Izborne skupštine će biti izabrano i novo Predsedništvo, Izvršni odbor i potpredsednici.

Obraćajući se članovima skupštine po reizboru, Boško Obradović je ocenio da novo rukovodstvo treba da „povede“ Dveri u novu razvojnu fazu političkog rada, a to je kako je naveo, „preuzimanje odgovornosti za vršenje vlasti na svim nivoima nakon pada aktuelne vlasti“.

„Vreme je da se Dveri otvore za novu komunikaciju i saradnju sa drugim političkim činiocima u zemlji i inostranstvu. Taj proces treba da bude dvosmeran: da mi bolje upoznamo druge i da drugi bolje upoznaju nas“, naveo je Obradović.

On je ocenio da Srbija, poput svih drugih država, treba da ima svoju konzervativnu rodoljubivu političku opciju koja se zalaže za suverenizam, povratak države narodu, domaće ekonomske interese, socijalnu solidarnost i porodičnu politiku kao najvažniju savremenu politiku.

„To su Dveri i to je naš zadatak u naredne četiri godine mandata novog rukovodstva. Naš cilj je da u tom periodu Dveri postanu deo vlasti i pokažu šta znaju i umeju“, naveo je Obradović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.