U trendu

Djilas i Janković o izborima u Beogradu

Lider Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Saša Janković i bivši gradočelnik Beograda Dragan Djilas razgovarali su danas o predstojećim izborima u Beogradu.

Uoči početka razgovora u sedištu PSG, DJilas je rekao novinarima da je došao na sastanak da bi utvrdili zajednički program.

„Smatrao sam da je najnormalnije da dodjem pred ljude koji su mi dali podršku, i da zajedno sa ostalima koji budu zainteresovani da podrže zajednički program, izadjemo pred javnost“, rekao DJilas

On je kazao da medju članovima PSG sigurno ima onih koji veruju da je on grešio, ali da su svi procenili da je od toga važnije da se od Beograda i Srbije „napravi bolje mesto“.

Upitan šta je njegov osnovni motiv za učešće na izborima, Djilas je odgovorio: „Pogledajte kroz prozor i videćete mnogo motiva“.

Janković je izjavio da veruje da je Djilas ne samo najbolji kandidat za gradonačelnika, već i da i da će pobediti na predstojećim izborima za gradsku vlast.

„PSG je doneo stratešku odluku da podrži najboljeg kandidata koji Beogradu treba“, rekao je Janković.

Po njegovim rečima, i s drugim partnerima biće dogovoreni tehnički detalji učešće na izborima.

On je kazao da je prerano za pitanja o izbornoj listi i da je današnji sastanak „razgovor o strategiji kako da što pre i što bolje Beograd vratimo Beogradjankama i Beogradjanima“.

(Beta)

3 komentara
  1. Anonimni

    Netreba unistavati podzemne kontejnere za odpadke koji su idealni ali im je trebalo zamaniti gornji lim.

  2. Anonimni

    Nisam politicar, stranacki opredeljen i zivim u inostranstvu ali kad ovog tipa pogledam tri dana da srece nemas.

  3. mića

    Covek je u pravu. Sumoran dan, sipi kisa. Pod hitno treba nesto uraditi. A koliko je ta promena u moci Djilasa pokazace vrlo brzo vreme. U svakom slucaju podrska Jankovica ima presudnu ulogu. On i njegovi saradnici ce dati dodatni vetar u ledja da Djilas istrci na izbore, a to je i Olimpiski moto. Vazno je ucestvovati.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike