U trendu

Djordjević: Stanove Malog staviti na raspolaganje deci sa Kosova za letovanje

Predsednik pokreta Oslobodjenje Mladjan Djordjević izjavio je danas komentarišući „Pandora papire“, da bi 24 stana ministra finansija Siniše Malog koji se pominju u tom istraživanju trebalo staviti u „javnu službu i na javnu korist“, budući da su, kako je naveo, kupljeni od „pokradenog novca gradjana Srbije“.

„Predlažem da se u letnjim mesecima svih 24 stana stavi na raspolaganje za srpsku decu sa Kosova i Metohije, te da im se omogući da vide more i da letuju na bugarskom primorju. To bi bio lep čin patriotizma“, kazao je Djordjević, a saopštio pokret Oslobodjenje.

Djordjević je ocenio da „Pandora papiri“, koje je u Srbiji objavio istraživački portal KRIK, otkrivaju i kako bi se za decu mogao organizovati prevoz do mora.

„Budući da je Vučićev kum Nikola Petrović takodje zastupljen u ‘Pandora papirima’, i to kao vlasnik više desetina firmi, vila, ofšor računa i avio kompanije, predlažem da se deca u luksuzno bugarsko letovalište transportuju upravo Petrovićevim avionom“, dodao je Djordjević.

Istakao je da bi se na taj način u potpunosti ispunio izborni slogan Srpske napredne stranke „Za našu decu“, budući da „imaju svu potrebnu logistiku – i avione i stanove“.
Ostale fotografije uz tekst

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.