najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

DSS saradjuje jedino s pokretom Dveri

Novoizabrani potpredsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je da na nacionalnom nivou ne vidi mogućnost saradnje DSS-a sa bilo kojom drugom političkom opcijom osim pokreta Dveri sa kojim će početi razgovore i o zajedničkom kandidatu za predsedničke izbore.

“Pokušaćemo da nadjemo zajedničkog kandidata sa patriotskom opozicijom, to je na prvom mestu pokret Dveri”, kazao je Jovanović na konferenciji za novinare.

On je podsetio da je Glavni odbor DSS-a ovlastio predsedništvo da donese takvu odluku.

Jovanović je naveo da ne vidi šta DSS ima da traži u saradnji sa Demokratskom strankom, čija se politika, kako je ocenio, neće promeniti izborom Dragana Šutanovca za predsednika.

Potpredsednik DSS-a je istakao da demokratama ne može da zaboravi to što je upravo pod njihovom vlašću počela politika “normalizacije odnosa Srbije i Kosova.

“Mi teramo dalje sa našom ideologijom”, kazao je Jovanović istakavši da DSS ne odustaje od protivljenja tome da Srbija postane članica EU.

Govoreći o dešavanjima unutar DSS-a, on je naveo da se nada da će doskorašnja predsednica Sanda Rašković Ivić ostati u stranci koju je po njegovoj oceni, hrabro preuzela u veoma teškom trenutku.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike