U trendu

Grbović: Odluka o Vladeti Jankoviću nije konačna

Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Pavle Grbović izjavio je danas da Ujedinjena opozicija Srbije (UOS) nije donela konačnu odluku da Vladeta Janković bude na čelu liste za beogradske izbore, već da se s njim obavi još jedan razgovor.

Pojedini mediji su sinoć objavili da će bivši diplomata Vladeta Janković biti prvi na listi ujedinjenje opozicije (SSP, NS, DS i PSG) za beogradske izbore.

Grbović je agenciji Beta kazao da na sastanku UOS nije bilo konkretnog dogovora, već da su predstavnici svih političkih stranaka i pokreta bili saglasni da se s Jankovićem obavi još jedan razgovor na temu da on bude prvi na listi za beogradske izbore.

„Još nije ništa konačno, jer sam Janković nije dao definitivnu potvrdu tokom prethodnih razgovora. Rekao je da o tom predlogu treba da se konsultuje s članovima porodice i lekarima. Ako bi Janković prihvatio naš predlog, sigurno bi se našao na čelu gradske liste“, objasnio je Grbović.

Predsednik Narodne stranke (NS) Vuk Jeremić danas nije hteo da komentariše pisanje medija o kandidaturi Vladete Jankovića, rekavši da ne žeili da „špekuliše o individualnim rešenjima“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.