U trendu

Incident na mostu u Kosovskoj Mitrovici zbog srpske zastave (video)

Kosovska policija privela je nedavno ženu koja je sa srpskom trobojkom pokušala da pređe preko mosta u Kosovskoj Mitrovici, iz severnog u južni deo grada.

Albanski policajac na Kosovu i Metohiji u južnom delu Kosovske Mitrovice, maltretira Srpkinju jer poseduje srpsku zastavu. Krenula je na grob svojih roditelja. Italijanski pripadnici Kfora nisu joj stali u zaštitu i ona je privedena. Pokušao je da joj otme zastavu a ona se ipak hrabro suprostavila.Podsetimo da se u Bujanovcu i Preševu slavi dan albanske zastave gde se mogu videti na hiljade zastava Albanije.DELITE, NEKA ZAPADNI SVET VIDI NA DELU “DEMOKRATIJU” U DRŽAVI KOJU SU ONI STVORILI#kosovojesrbijaPARTAGEZ EN MASSE Au Kosovo et Métochie (terre serbe) un policier albanais empêche une Serbe d'aller sur la tombe de ses parents avec son drapeau. Pendant que les drapeaux albanais sont librement déployés dans toutes les rues. La démocratie tant vantée par les américains et les occidentaux!

Gepostet von Svi Srbi U Parizu am Freitag, 6. Dezember 2019

Pripadnik kosovske policije je sprečio ženu da pređe most noseći raširenu zastavu. Na kraju je i privedena, prenosi B92.

Došlo je do koškanja, a žena je pokušala i da pobegne policajcu. Međutim, uspeo je da je sustigne, pa su se ponovo raspravljali.

„Ne mogu da stavim cveće na grobove mojih roditelja, mojih predaka… Pričate o slobodi, o slobodnoj državi“, rekla je ona policajcu koji je zaustavio na mostu.

Iako je pokušala da ga zaobiđe i ode svojim putem, pripadnik kosovske policije je pošao za njom i ponovo je zaustavio pokušavajući i fizički da je zadrži.

Na snimku koji je objavljen na Fejsbuku, u grupi „Svi Srbi u Parizu“, vidi se kako ovoj ženi i policajcu prilazi verovatno pripadnik Euleksa, koji sa njom razgovara.

Žena je istakla da ne vidi zašto bi nekog provocirala srpska zastava, ako albanske zastave, kojima je okićen južni deo grada, ne provociraju nikoga. Ona je, takođe, ponovo pokušala da ode od policajca, na kraju pozvavši i pomoć na engleskom jeziku.

„Upomoć, upomoć… Hoćete li da me zaštitite? Da li je ovo slobodna zemlja“, govorila je dok je u jednom trenutku čak i sela na zemlju.

U međuvremenu se pojavila četvoročlana patrola kosovske policije, koja je ženu privela i odvezla u stanicu.

Na drugom snimku, ovjavljenom na portalu „Kosovo online“, vidi se trenutak kada ova žena orgnuta srpskom zastavom kreće preko mosta, na šta joj neko sugeriše „da se ne svađate tamo, nemoj bre tamo“.

– Nema razloga da se svađamo – kazala je ona i uputila se preko mosta na Ibru.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar