U trendu

Izabrani novi potpredsednici i članovi Izvršnog odbora Zdrave Srbije

 Jovana Stojković iz Beograda i Oliver Paunović iz Niša izabrani su za potpredsednike stranke Zdrava Srbija, a Savo Stevanović iz Loznice za novog potpredsednika Izvršnog odbora (IO), saopšteno je danas iz te stranke.
Kako se navodi, za članove IO izabrani su i Ilija Radovanović iz Kragujevca, Zoran Vukčević iz Trstenika, Vladislav Jovanović iz Beograda, Dobrivoje Marinski iz Aranđelovca, Mladen Đurić iz Niša, Vladimir Stojković iz Beograda i Avram Ilić iz Sevojna.

Jovana Stojković je izjavila da je pokret „Živim za Srbiju“, na čijem je čelu bila, kolektivno odlučio da se priključi Zdravoj Srbiji zato što je to partner koji je uvek držao reč.

„Politiku, od predsednika države do najnižeg lokalnog činovnika, moramo vratiti da služi narodu i ja ću rado biti deo tog procesa“, kazala je Stojković.

Oliver Paunović rekao je da veruje da Nišu i lokalnim sredinama po Srbiji trebaju skromni, dobri i vredni ljudi.

„Čvrsto stojim iza tvrdnje da na lokalu treba da budu menadžeri koji su dostupni sugrađanima, a ne samo političari“, rekao je Paunović.

Savo Stevanović, je nakon izbora za potpredsednika IO Zdrave Srbije rekao da su se oko te stranke okupili ljudi koji žele dobro svojoj lokalnoj zajednici i celoj Srbiji i kojima je osnovni cilj da svojim delima pokažu šta je patriotizam.

Na sednici Glavnog odbora stranke, proteklog vikenda na Zlatiboru, usvojen je i izveštaj o prethodnom radu u kome se navodi da je u prethodne tri godine Zdrava Srbija formirala gotovo 100 odbora širom Srbije.

U izveštaju se navodi i da ideje i program stranke već zastupa 60 odbornika u skupštinama 18 gradova i opština, a da je stranka u Čajetini na poslednjim lokalnim izborima potvrdila apsolutnu dominaciju – kada je Milan Stamatović po četvrti put izabran za predsednika opštine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar