U trendu

Janković: Ozbiljna šansa za poraz režima na izborima u Beogradu

Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Saša Janković ocenio je večeras u Jagodini da postoje ozbiljne šanse da beogradska vlast bude poražena na predstojećim gradskim izborima,  4. marta.

On je izjavio da „postoji ozbiljna šansa“ da, ukoliko gradjani i gradjanke izadju na izbore u Beogradu, „režim doživi prvi ozbiljni, teški i nepopravljivi poraz, a opozicija pobedu“.

„Šesta je godina ove vlasti, svako neka pogleda kako Srbija izgleda danas a kako je mogla ili trebala da izgleda, neka izbroji izgorele automobile, neka izbroji kriminalce na ulici koji se ubijaju“, rekao je Janković na otvaranju kancelarije PSG.

Prema njegovim rečima, svako neka izbroji hiljadu, dve, tri, šest dinara … koliko Dragan Marković Palma u Jagodini deli ljudima pokušavajući da ih kupi a ustvari gazi njihovo dostojanstvo.

Janković je ocenio da će se „u Beogradu desiti prva, i odlučna pobeda, ne samo za glavni grad, već i za Srbiju“.

„Siguran sam da će u veoma kratkom roku Srbija dići glavu i svi njeni gradjani slobodno disati, a onda ćemo lako videti da li ćemo dešnje, levlje, socijaldemokratskije, liberalnije, ali to je drugi korak“, naveo je on.

Janković je istakao i da je „prvi korak da vratimo demokratiju i normalan život u Srbiju“.

„U Beogradu će se to desiti, uveren sam, već na narednim izborima“, kazao je lider PSG.

Redovni beogradski izbori zakazani su za 4. mart ove godine.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)