Jeremić: Polako se kristališu odnosi u opoziciji

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da se „polako kristališu odnosi u opoziciji“ i da je njegova stranka ponosna na svoju odluku o bojkotu izbora koji je, prema njegovim rečima, „režim naterao da najavi prevremene izbore“.

Kako je danas saopšteno, Jeremić je na izbornoj skupštini Opštinskog odbora Narodne stranke Grocka rekao da „u frontu u kojem je Narodna stranka nema mesta za trojanske konje“.

„Održali smo reč, i time došli u priliku da utičemo na izborne uslove kroz predstojeći dijalog uz posredovanje EU. Ako hoćemo da u tom dijalogu budemo uspešni, ne možemo pored sebe imati one koji su izašli na prethodne izbore, čime su pokazali da im je i tada bilo dovoljno dobro. Ko je izdao jednom, izdaće i drugi put“, ocenio je Jeremić.

On je dodao da je Narodna stranka u Grockoj letos doživela „udarac ispod pojasa“, ali da je iz tog iskušenja izašla mnogo jača.

„Ljudi koji su tada otišli su simbol onoga što je pogrešno u politici. Sa nama su se zdravili i grlili do poslednjeg dana, a mesecima unazad su planirali da nam zabiju nož u ledja. Preleteli su u jednu drugu stranku, i dobro je što su to učinili, jer im je vrednosno tamo i mesto“, rekao je Jeremić.

Na skupu su govorili i potpredsednici Narodne stranke Zdravko Ponoš i Miroslav Aleksić.

Za predsednika Opštinskog odbora Narodne stranke Grocka izabran je Igor Stojmenović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.