Koalicija Zdrava Srbija – Nova Srbija predala listu za lokalne izbore u Kosjeriću

Koalicija Zdrava Srbija – Nova Srbija predala je danas Izbornoj komisiji opštine Kosjerić izbornu listu pod nazivom „Domaćini da pobede“ Milan Stamatović, za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 28. marta.

Predstavnik te koalicije Dragan Gligorijević kazao je da je jedan od osnovnih ciljeva te liste profesionalizacija opštinske uprave i formiranje novih odeljenja i kancelarija, posebno u oblasti poljoprivrede i turizma.

„Veliki potencijal razvoja Kosjerića je seoski turizam koji se mora iskoristiti tako što ćemo oživeti nekoliko važnih turističkih manifestacija koje su nekada imale značaj na državnom nivou, kao što su bili nadaleko poznati ‘Čobanski dani’, koji su sada svedeni na usko lokalni karakter“, kazao je on.
 
Posebna pažnja biće posvećena i položaju mladih kako bi oni ostali u Kosjeriću.

Gligorijević je istakao da će ta koalicija da ulaže i u infrastrukturu u svim naseljima kosjerićke opštine, da bi do svakog sela stigli vodovod i moderni putevi, kao i osnivanje industrijskih zona u Kosjeriću.

Time bi se, kako on kaže, stvorili uslovi da preduzetnici iz Kosjerića investirali u tim industrijskim zonama što bi značilo otvaranje novih radnih mesta.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.