Maja Gojković na sednici parlamenta pokazivala modricu

Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković danas je na sednici parlamenta pokazivala poslanicima i javnosti modricu na ruci koju je zadobila kako tvrdi od poslanika Dveri koji su joj juče „upali“ u njen kabinet.

Ona je prvo skinula sako dok je predsedavala sednicom, a potom je tamnu modricu pokazivala i kada je sišla u poslaničku klupu odakle se javljala za reč da govori, ali najmanje o amandmanima na Predlog zakona o dualnom obrazovanju koji je na dnevnom redu, a mnogo više o ponašanju Dveri.

Ona je rekla da je juče tražila pomoć od doktora u skupštinskoj ambulanti, a da se i danas doktoru javila zbog bolova u ruci.

Ona je modrice pokazivala pošto joj je poslanik Demokstarske stranke Balša Božović rekao da je kukavica.

Incident sa Dverima i Majom Gojković odigrao se juče u jutarnjim časovima pre početka sednice. Gojković tvrdi da je troje poslanika Dveri upalo u njen kabinet, vredjalo je i onemogućavalo da napusti prostoriju, a da je ona sama uspela da ih izbaci.

Šef poslaničke grupe Dveri Boško Obradović rekao je da to nije istina, već da su došli kod predsednice parlamenta u kabinet da joj postave pitanje zbog čega je on isključen sa sednice i kada će Gojković odgovarati za „pljačku“ Novog Sada dok je bila gradonačelnica tog grada.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.