U trendu

Manojlović (DS): Izbor Privremenog nadzornog tela za praćenje medija obesmišljen

Potpredsednica Demokratske stranke (DS) Tatjana Manojlović izjavila je danas da je izbor Privremenog nadzornog tela za praćenje medija obesmišljen i da je najava da će Olivera Zekić biti postavljena na čelo tog tela još jedna potvrda da je odluka DS da ne učestvuju u „takvoj rašomonijadi“ ispravna.

„Možete li da zamislite veći apsurd od toga da Olivera Zekić, predsednica Saveta (Regulatornog tela za elektronske medije) REM-a, bude praćena od strane Olivere Zekić, predsednice Privremenog tela za praćenje medija, i da garantuje da će REM od sada zaista da radi svoj posao na profesionalan način“, pitala je Manojlović u saopštenju.

Ona je dodala da je danas REM telo koje gradjanima poručuje da „promene kanal ako im se ne svidja da gledaju promociju ubice Zorana Djindjića“, ocenjujući da je to zasluga i odgovornost Olivere Zekić.

„Zato će, ukoliko ona (Zekić) zaista bude na čelu Privremenog tela, to biti uvreda za sve gradjane Srbije i poseban šamar za one koji su se prethodnih godina borili za bolje izborne uslove i slobodne medije“, zaključila je Manojlović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.