U trendu

Manojlović: Samo ujedinjena opozicija može da smeni vlast, zajedno veslajmo do obale

Lider pokreta „Kreni promeni“ Savo Manojlović izjavio je danas da je „apsolutno“ moguće smeniti vlast u Srbiji i da je „prva lekcija iz Crne Gore da samo ujedinjeni i levi i desni mogu da naprave promenu“.

„Ujedinjeni može značiti u više kolona, ali na kraju puta se moraju sresti. Svi napadi i svađe u opoziciji koriste režimu. Isto najave kako će neko sam pobediti i onda bez ostatka opozicije formirati vlast, nisu moguće. Brojke su jasne“, rekao je Manojlović za list Nova, ukazujući na primer sa crnogorskih predsedničkih izbora.

Prema njegovim rečima, „pravna država se raspala, nalazimo se na sklepanom splavu i do obale možemo stići samo ako veslamo zajedno“.

„Ako opozicija želi promene do nje može stići samo zajedno. Ako želi…“, rekao je Manojlović.

Na pitanje da li se njegovo ima može naći na nekoj od izborni lista, rekao je da „voli da povodom konkretnih stvari nađe tim stručnjaka koji će smisliti konkretno rešenje“.

„Volim da se ljudima iz ‘Kreni promeni’ smislim strategiju kako da do toga dođe i da vidimo kako će sve te promene dovesti u jednom momentu do šire i konkretne promene u društvu“, dodao je Manojlović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.