U trendu

Marinika Tepić: Miloš Vučević je v.d. Andreja Vučića

Nositeljka izborne liste Ujedinjeni za pobedu Srbije (UPS) Marinika Tepić nazvala je večeras u Novom Sadu gradonačelnika tog grada Miloša Vučevića „vršiocem dužnosti Andreja Vučića“, koji je brat predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

„Šta je od ovog grada i Vojvodine napravio Miloš Vučević, v.d. Andreja Vučića? Umesto da se u Novom Sadu i Vojvodini priča o obrazovnom, kulturnom, industrijskom motoru Srbije, danas se priča o ceni droge. Umesto da se priča o ceni žita, danas se priča o ceni glasa koju njihovi narko-dileri i kriminalci plaćaju za izbore! Da li je to ta budućnost? Da li je to ta politika za mlade?“, upitala je Marinika Tepić na konvenciji UPS-a.

Ona je ocenila da je potrebno uspostaviti „ekonomski patriotizam“.

„Da nas naš seljak hrani, a ne uvozni Vučićev lobi, dok su naši ratari bačeni na kolena i bacaju hranu, jer ne mogu da je prodaju“, kazala je ona.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić rekao je da se predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić „uživeo u ulogu mafijaškog bosa iz svog omiljenog filma ‘Kum’“.

„Posle promene vlasti na nedeljnim izborima mafija više neće voditi državu, nego će kriminalci iz vrha vlasti biti pohapšeni, a korupcija sasečena“, kazao je Aleksić.

Predsednik novosadskog odbora Narodne stranke Novi Sad Borislav Novaković rekao je da je najteža situacija u Vojvodini, jer tim delom Srbije upravlja „kriminalna struktura koju je organizovao brat predsednika Srbije Andrej Vučić“.

„Po promeni vlasti kriminalci neće moći da upravljaju svojim imetkom iz elitnih turističkih destinacija nego će ostatak života provesti u (zatvorima u) Zabeli, Sremskoj Mitrovici ili Padinskoj Skeli“, dodao je on.

Predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac rekao je da izbori 3. aprila nisu stvar ideologije ili političkog programa, već je u pitanju goli opstanak.

Kandidat za poslanika i akademik Dušan Teodorović rekao je da kineski investitori ili moraju da napuste Srbiju ili da poštuju sve svetske ekološke standarde.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar