U trendu

Moramo: Fijasko programa podizanja energetske efikasnosti, Šapić nema kapacitet da vodi grad

Koalicija „Moramo“ saopštila je danas da je program vlade Srbije za podizanje energetske efikasnosti doživeo je potpuni fijasko jer je za celu Srbiju izdvojeno „samo“ oko 500 miliona dinara, što je dovoljno, kako tvrde, za po trideset stanova u svakoj opštini.

Kandidat za gradonačelnika Beograda Dobrica Veselinović izjavio da to što se Novi Beograd nije prijavljivao za ta sredstva pokazuje da predsednik te opštine i kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Aleksandar Šapić nema kapacitet da vodi grad i da ne razume potrebe ljudi.

„Aleksandar Šapić se kandiduje za gradonačelnika Beograda, a opština koje je bio predsednik, Novi Beograd, nije se ni prijavila za sredstva kojim bi se pomoglo ljudima da promene dotrajale prozore i urade izolaciju“, rekao je Veselinović.

Veselinović je najavio da će, ako pobede na izborima“, umesto „farse od programa“ koja se sada sprovodi, obezbediti veliko ulaganje, subvencije od 75 odsto umesto dosadašnjih 50 odsto i „mnogo više“ proširiti obuhvat programa.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar