U trendu

Nakon Ševarlića i Obradovića, štrajk gladju počeli i poslanici SNS

Samostalni poslanik Miladin Ševarlić stupio je danas u štrajk gladju u nemogućnosti pokrene skupštinsku raspravu o povredama teritorijalnog integriteta i suvereniteta Srbije i nepoštovanju Rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN, a u tome mu se pridružio lider Dveri i poslanik Boško Obradović.

„Upravo sam se pridružio prof. dr Miladinu Ševarliću u štrajku gladju ispred Doma Narodne skupštine! I verujem da neću biti jedini. Ne samo zbog očuvanja Kosova i Metohije u sastavu Srbije, ali na prvom mestu zato. A onda i zbog kršenja Ustava, rušenja demokratije i odlaganja izbora“, napisao je Obradović na Tviteru.

Poslanik Srpske napredne stranke Aleksandar Martinović objavio da će on i njegova koleginica Sandra Božić stupiti u štrajk gladju sa zahtevom da tužilaštvo reaguje na ispade lidera Dveri Boška Obradovića.

Martinović je na sednici skupštine pozvao tužioce da se zamisle zašto nisu reagovali na krivična dela koja je, kako je rekao, činio Obradović, i pozvao ih da se konačno probude i izvedu pred lice pravde počinioce krivičnih dela.

On je dodao da će se boriti da Srbija bude demokratska država, i da u njoj ne pobedi fažizam, a pozivom tužilaštvz kako je rekao, odgovorio je na štrajk gladju lidera Dveri Boška Obradovića.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar