Narodna stranka i PSG predlažu da OEBS nadgleda beogradske izbore

Predsednici Narodne stranke i Pokreta slobodnih gradjana, Vuk Jeremić i Saša Janković, predložili su liderima sedam opozicionih partija da zajedno upute zahtev predstavnicima vlasti da predstojeće beogradske izbore nadzire puna posmatračka misija OEBS-a, saopštila je danas Narodna stranka.

U saopštenju se navodi da je pismo upućeno Demokratskoj stranci, Socijaldemokratskoj stranci, Srpskom pokretu Dveri, Novoj stranci, Pokretu Dosta je bilo, Pokretu za preokret i Levici Srbije.

„Imajući u vidu da nijedna preporuka OEBS-a za unapredjenje izbornog procesa u Srbiji nije ispunjena, kao i da je OEBS izneo brojne zamerke na tok predsedničkih izbora ove godine, smatramo da je prisustvo pune posmatračke misije ove medjunarodne organizacije neophodan preduslov za regularnost beogradskih izbora“, piše u saopštenju. 

(Beta)

1 komentar
  1. ZEC

    Izbori su manje važni, STRANCI DA DOĐU MESEC DANA RANIJE I PRATE KAMPANJU u medijima, tj. vide zloupotrebu vlastiza ISPIRANJE MOZGOVA UZ KONSTANTNU DEMAGOGIJU OD STRANE NAZOVI predsednika!

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike